开元欢乐30秒注册

北京

课程咨询: 4000-121-121

当前位置:北京学而思爱智康 > 小学教育 > 小学试题 > 正文
快捷导航 一对一老师 试题汇总 学习中心 在线试听课 咨询电话:4000-121-121 返回开元欢乐30秒

2018—2019年第二学期朝阳区五年级练习英语参考

2019-04-19 16:23:23  来源:网络整理

  2018—2019年第二学期朝阳区五年级练习英语参考同学们,听、说、读、写是英语学习的四大基本技能。其中听力部分是非常重要的一部分。下面就是小编为大家带来的2018—2019年第二学期朝阳区五年级练习英语参考,希望可以帮助到大家。

 

  想要了解【五年级各科练习参考】的相关资料,请点击加入【爱智康小学交流福利群】爱智康小学交流福利群 ,并直接向管理员“小康康”索取!爱智康小学交流福利群会不定期免费发放学习资料,小学政策等相关消息,请持续关注!

 

2018—2019年第二学期朝阳区五年级练习英语参考

 

  听力部分(30分)

  一、听录音,选出你所听到的单词或词组,读两遍。(10分)

  ( ) 1. A. card B. catch C. cartoon

  ( ) 2. A. let B. lesson C. listen

  ( ) 3. A. wash B. watch C. which

  ( ) 4. A. butterfly B. dragonfly C. firefly

  ( ) 5. A. white B. write C. bright

  ( ) 6. A. 6:15 B. 7:15 C. 6:45

  ( ) 7. A. toothache B. backache C. headache

  ( ) 8. A. walk carefully B. sit quietly C. sing loudly

  ( ) 9. A. carry big things B. glow at night C. dance in the flowers

  ( ) 10. A. touch your knees B. lift up your right leg. C. put your feet together

  二、根据你所听到的问句,选出正确答句,读两遍。(10分)

  ( ) 1. A. Yes, I do. B. Yes, I can. C. Not yet.

  ( ) 2. A. Yes, I’m Tom speaking. B. Yes, speaking. C. Yes, I’m Tom.

  ( ) 3. A. About half past eight. B. At a quarter to seven. C. They’re seven.

  ( ) 4. A. I have PE and Chinese. B. We like Maths. C. I don’t like Chinese.

  ( ) 5. A. We often cook food. B. They are watching TV. C. They often do housework.

  三、听录音,完成短文,读三遍。(10分)

  1、We are from different countries. I’m from . He’s from .

  2、How does Yang Ling her weekends? She often cartoons.

  3、It is . The students are about their weekends.

  4、 your hands on your , please.

  5、I thirsty. I can a glass of water for you.

  笔试部分(70分)

  一、 选出画线部分读音不同的单词。(5分)

  ( ) 1. A often B. those C. over D. photo

  ( ) 2. A have B. cake C. name D. table

  ( ) 3. A computer B. usually C. puppet D. student

  ( ) 4. A please B. breakfast C. sweater D. bread

  ( ) 5. A scarf B. quarter C. party D. bar

  二、 写出下列词组的英语或汉语。(1-5题为10分,6-7题为5分。15分)

  1. 集邮 __ ____ 2. 住在中国______________________

  3. 在周二上午 __ ____ 4. 谈论 ____

  5. 忙碌的一天 ____ __ 6. at once ______

  7. different countries __ ____ 8. stay in bed ___

  9. a quarter to twelve __ ____ 10. speak loudly ___

  三、将正确答案的序号填在题前的括号内。(15分)

  ( ) 1. David likes ___________ photos and ___________ flowers.

  A. taking, grows B. taking, growing C. takes, grows

  ( ) 2. The boy ___________ the Internet every day.

  A. is surfing B. surf C. surfs

  ( ) 3. ___________ music, please .

  A. Listen B. Listen to C. listen to

  ( ) 4. I often play football ___________ the weekends.

  A. in B. on C. at

  ( ) 5. The students are ___________follow the orders.

  A. trying to B. trying C. try to

  ( ) 6. —Do you have ___________ hobbies?

  —Yes, I do.

  A. some B. any C. a

  ( ) 7. The girl can skate, ___________the boy can’t.

  A. but B. and C. to

  ( ) 8. I can play ___________ football . My sister can play ___________ violin.

  A. the; the B. the; / C. / ; the

  ( ) 9. David goes to school ___________ Monday ___________ Friday by bus.

  A. on; and B. from; to C. for; to

  ( ) 10. My brother ___________ books now.

  A. reads B. reading C. is reading

  四、从Ⅱ栏中找出能回答Ⅰ栏中问题的选项,并将其序号填入题前的括号内。( 5分)

  I II

  ( ) 1. Hello, may I speak to Helen? A. She often draws pictures.

  ( ) 2. What is she doing there? B. She is singing.

  ( ) 3. What day is it today? C. I’ve got a bad cough.

  ( ) 4. What’s the matter? D. It’s Saturday.

  ( ) 5. What does Nancy usually do on Sundays? E. Sorry, wrong number.

 

  听力文字稿及参考答案

  听力文字稿

  一、听录音,选出你所听到的单词或词组,读两遍。(共10小题;每小题1分,满分10分)

  1. I catch insects at the weekends.

  2. Listen! The girls are singing.

  3. I often wash clothes in the evening.

  4. There’s a dragonfly on the wall.

  5. The man in white is Tom’s father.

  6. It’s a quarter past six.

  7. Jim has got a headache.

  8. Please sit quietly and listen to me.

  9. Fireflies can glow at night.

  10. Stand in a line. And put your feet together.

  二、根据你所听到的问句,选出正确答句,读两遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1. Are you ready for class?

  2. May I speak to Tom?

  3. What time is it?

  4. What subject do you like?

  5. How do your parents spend their weekends?

  三、听录音,完成短文,读三遍。(共5小题;每小题2分,满分10分)

  1、We are from different countries. I’m from China. He’s from Japan.

  2、How does Yang Ling spend her weekends? She often watches cartoons.

  3、It is Monday. The students are talking about their weekends.

  4、Put your hands on your head, please.

  5、I feel thirsty. I can get a glass of water for you.

 

  参考答案

  听力部分

  一、听录音,选出你所听到的单词或词组,读两遍。(共10小题;每小题1分,满分10分)

  1.B 2.C 3.A 4.B 5.A 6.A 7.C 8.B 9.B 10.C

  二、听录音,给下列图画标上正确的序号,读两遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  5 1 2 4 3

  三、根据你所听到的问句,选出正确答句,读两遍。(共5小题;每小题1分,满分5分)

  1.C 2.B 3.A 4.B 5.C

 

  小编推荐:

  2018—2019年第二学期北京市4区1-6年级练习参考汇总

  2018—2019年第二学期朝阳区五年级各科练习参考

  2019年小学数学应用题天天练汇总

 

  以上就是小编特意为大家整理的2018—2019年第二学期朝阳区五年级练习英语参考希望对有需要的同学提供帮助,大家如果在学习中有什么疑问,欢迎拨打爱智康免费电话:!那里有专业的老师为大家解答。

加入北京家长专属交流群

为孩子领取爱智康精品学习包

2019年精品学习包:

  • 小学语|数|英

    历年试卷、北京30所校练习题、名著|重点校巡礼|等100讲视频、纸质书籍领取

  • 初中九大学科

    历年真题、期末|期中|志愿填报|重点校巡礼|等100讲视频、纸质书籍领取

  • 高中九大学科

    历年真题、期末|期中|志愿填报|重点校巡礼|等100讲视频、纸质书籍领取

  • 更新中

    学习包内容持续更新中......

  标签: 

相关课程推荐

语文春季精品课

定制元/次

有效期至2019年6月29日

数学春季精品课

定制元/次

有效期至2019年6月29日

英语春季精品课

定制元/次

有效期至2019年6月29日

你可能感兴趣的文章